Van Wens naar Werkelijkheid

...ik zou zo graag wat makkelijker ruimte willen hebben voor mijn eigen dingen...
...ik zou zo graag wat meer met onverwachte situaties om kunnen gaan...
...ik zou zo graag wat losser in mijn leven staan...
...ik zou zo graag me wat meer zelfverzekerd voelen en dit ook uitstralen...
...ik zou zo graag meer wat minder last hebben van mijn perfectie en minder controle willen houden...
...ik zou zo graag mijn hartewens willen volgen...
...ik zou zo graag...

Nu heb je de mogelijkheid om hier heel concreet wat aan te doen door je aan te melden voor deze kortdurende, intensieve, leerzame én speelse cursus!
Deze dynamische cursus is een ontdekkingstocht naar je eigen persoonlijke mogelijkheden. Mogelijkheden, gebasseerd op jow persoonlijke wensen.
Wensen die je eigenljk wel zou willen realiseren, maar die je tot nu toe – om allerlei bewuste en onbewuste redenen – hebt laten liggen. In een veilige omgeving krijg je de gelegenheid om met humor en plezier je eigen kaders te onderzoeken en al doende te ontdekken dat je tot meer in staat bent.
Er worden twee werkvormen afgewisseld; persoonlijk zelf-onderzoek dat tot in-zicht leidt, wat nodig is om tot een blijvende verandering te komen en spel op basis van improvisatietheater dat je in staat stelt om te oefenen, uit te proberen en te ervaren.
De cursus Van Wens naar Werkelijkheid bestaat uit 3 modules van elk 4 uur.

In deel I
Ga je je bewust worden van je (voor)oordelen, aannames, blinde vlekken en belemmeringen die ervoor gezorgd hebben dat jij niet vrijuit jouw dingen doet.
Je ontdekt op welke momenten jij jezelf blokkeert en tegenhoudt en jezelf te kort doet. Inzicht werkt heel verhelderend. Bovendien is het dan simpeler om nieuwe stappen te (onder)nemen!

In deel II
Neem je je twijfels onder de loep en ga je ontdekken dat je deze om kunt vormen tot een ‘ja’ en een ‘ja en’.
Je leert om meer je intuïtie te volgen en ervaart hoe leuk het kan zijn om risico’s te nemen. Het zal je dichter bij de uitvoer van je wensen brengen.

In deel III
Ga je je wensen(en) werkelijkheid maken. Je leert om je gedachten en wensen bewust neer te zetten en gaat hiermee experimenteren. Je krijgt keuzevrijheid een andere stap te zetten dan de (vertr)ou(w)de.

Wat levert het je op?

Met een hernieuwde, frisse blik kun je met plezier en humor jezelf en de ander(en) zien! Situaties en mensen om je heen, ja zelfs de lastige, geven jou nieuwe kansen en mogelijkheden. Met (nog) meer zelfvertrouwen en lef kun je je eigen kaders onder de loep nemen en bijstellen. Iedere keer weer! Je hebt ontdekt dat je je niet meer hoeft laten leiden door je overtuigingen en ideeën. Dat levert inspiratie, creativiteit en ‘doen wat je wilt doen’ op in je leven
en werk.

Download deze informatie als PDF
Inschrijven voor deze cursus

Deelnemer Van Wens naar Werkelijkheid

Het kán ook echt anders!
Ik heb ontdekt dat ik degene ben die dat aan kan sturen!