Nu ff niet!! Nu ff wel!!

Heb je 't soms wel ff gehad met school en leren, niet weten wat je wilt, onzekerheid, verliefd/niet verliefd zijn, gespannen voelen, vriendschappen, moeilijk kunnen slapen, zonder geld zitten, je ouders lastig vinden, pukkels & puisten, al dat 'moeten', emoties...

Als scholier heb je een druk leven en gebeurt er van alles met jou en in jouw omgeving. Ervaringen van alle dag, die je niet altijd even makkelijk naast je neer kunt leggen.

In deze cursus van 8 lessen ga je ervaren én voelen hoe je vanuit je eigen intuïtie en met je eigen energie kan werken en dat je dit in je dagelijks leven kunt toepassen. Hierdoor kunnen 'lastige' dingen zomaar makkelijker gaan!
Oefeningen die je kunnen helpem met je concentratie, ontspannen worden, zekerder voelen, hoe je je humor kunt houden én jezelf leert op te laden. Je leert dat je een eigen ruimte hebt en dat je deze zelfs kunt hebben als je samen met een ander bent.
Het voelen en ervaren van de ruimte van een ander, je eigen energie stromen en jezelf opladen. Wat kan ik wel en wat kan ik niet en is dat wel zo?

Ben je nieuwschierig en heb je het gevoel van nu ff wel!
Geef je dan op!

Download deze informatie als PDF
Inschrijven voor deze cursus