Binnenstebuiten, een bijzondere bedrijfstraining

Binnen een organisatie, een afdeling, een team, kom je altijd uit bij de mens. Het is immers de mens die de organisatie vormt. Iedere medewerker binnen een organisatie heeft zijn verantwoordelijkheden. Wil men deze verantwoordelijkheden kunnen nemen is er o.a. zelfvertrouwen, vitaliteit, werkplezier, openheid, stressbestendigheid, betrokkenheid en bevlogenheid nodig.

Om dit te bereiken is verbinding met jezelf nodig:
Wie ben ik, Wat kan ik en Wat wil ik.
Dan pas kan er verbinding zijn met de doelen van het team en de organisatie. Wanneer er geen verbinding is, kunnen er problemen en frustraties ontstaan die zichtbaar worden in gedrag en/of zich uiten in lichamelijke klachten. Denk hierbij aan: weinig initiatief en creativiteit, geen grenzen aan kunnen geven, moeilijk kunnen omgaan met conflicten en onverwachtse situaties, disbalans tussen werk en privé-leven, hoofdpijn, rugklachten en vermoeidheid.
In onze optiek zijn de leerelementen; reflectie, bewustwording en ervaringen delen, van essentieëel belang om (gedrags)veranderingen in gang te zetten en te laten beklijven. Zowel op individueel als op organisatieniveau.

Met deze uitgangspunten is de bedrijfstraining Binnenstebuiten ontwikkeld. Een zich onderscheidende training waarin deelnemers worden uitgedaagd zowel intern als extern in beweging te komen.
De deelnemer kijkt vanuit verstilling (reflectie) én actie naar zijn thema. De rol die humor speelt in deze training, maakt dat de deelnemer losser en opener wordt. Hierdoor ontstaat ruimte om vernieuwing te kunnen opnemen en deze als een uitdaging te zien.
We maken gebruik van bewustzijns- en improvisatietechnieken die methodisch op elkaar zijn afgestemd.

Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere bedrijfstraining