Jouw Kernvraag

‘De intuïtieve geest is een godsgeschenk en
het rationele verstand is een dienaar.
We hebben een maatschappij geschapen
die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten’.

Albert Einstein

De kern van je vraag ligt in het onbewuste. Het onbewuste kan maar liefst 200.000 keer meer informatie verwerken dan het bewuste en beschikt dus over een immense hoeveelheid gegevens op grond waarvan je een beslissing kunt nemen.Hoe ouder je wordt, hoe meer ervaringen, emoties, overtuigingen en impliciete aannames het onbewuste opneemt. Daardoor raakt het contact met het onbewuste, je intuïtie, en uiteindelijk degene die je in essentie bent, langzamerhand steeds meer zoek. Het is kenmerkend dat het begrip intuïtie is afgeleid van het latijnse ‘intueri’; van binnen uit zien.

De kern van je vraag, de oorsprong van het door jou ervaren probleem èn jouw wens, ligt opgeslagen in juist dat onbewuste deel op het zijnsniveau. Het is het deel waar velen van ons geen contact meer mee hebben en waar vaak vergeten wordt contact mee te maken, omdat we niet meer weten hoe dat moet.

Een andere manier van communiceren
Waar The Inner Net zich in onderscheidt van andere coaching-methodieken is in de specialisatie om juist met dat deel van wie jij werkelijk bent, te communiceren. Door in stilte te communiceren met jouw energie, wordt direct de kern van je vraag geraakt.
Het is niet nodig om vooraf allerlei informatie door te geven; jijzelf beschikt in je kern zelf over alle antwoorden! Deze antwoorden vertaal ik voor jou naar het fysieke niveau door middel van woorden. Het levert inzicht op in wie jij bent in je zwakke en sterke kanten èn in je mogelijkheden!

Ben je nieuwsgierig naar je eigen mogelijkheden en wil je graag iets veranderen in je dagelijks leven en werk?
Met één gesprek heb je duidelijkheid!

(lees verder bij Visie & Achtergrondinformatie)