Zelfstandige ondernemers met of zonder personeel

Als ondernemer draag je grote verantwoordelijkheden. Er zijn andere mensen van je afhankelijk, of je staat in je eentje (of met je partner) voor belangrijke beslissingen. Dan kan het prettig zijn om met een onafhankelijk iemand te klankborden.
Iemand die in staat is om direct tot de kern van de zaak. Die naast deze specialisatie haar brede ervaring inzet.

The Inner Net biedt jou als zelfstandig of freelance ondernemer met je keuze voor onafhankelijkheid en vrijheid, de mogelijkheid om zaken waar je tegen aanloopt op wezenlijk niveau te bekijken.

Eén gesprek levert direct inzicht op, waardoor je in staat bent zaken te veranderen die je niet meer wilt of anders wilt.
Bijvoorbeeld rond het bepalen van je koers, de hoge eisen die je aan jezelf (en je personeel) stelt, het vinden van nieuwe klanten, creativiteit activeren, balans werk/privé, motiveren van je personeel, vertrouwen,...

Inspiratiegesprekken zorgen voor verdieping en helpen de veranderingen te implementeren. Ieder gesprek is een verrassing met een blijvend effect.

Persoonlijke ervaringen
Stephan Staal

Stephan Staal – Vennoot in
een Organisatieadviesbureau
en een Muziek & Theaterbureau

'Mijn gesprekken bij Joke leerden me los te komen van negatieve gevoelens door oordelen van anderen en het gevoel me te moeten bewijzen. De gesprekken waren niet alleen een hulpmiddel om los te komen van innerlijke blokkades; ze zorgden tegelijkertijd dat ik losser werd, meer zelfvertrouwen kreeg en meer plezier kreeg in de dingen die ik doe. Een bezoek aan Joke is voor mij een verademing én een middel om weer even met beide benen op de grond gezet te worden.'