Coaching bedrijven

‘Innerlijk ervaren is een voortdurend verdiepend leerproces dat we op verschillende manieren kunnen ontwikkelen door workshop’s, oefeningen, coaching en dergelijke. Het innerlijk inzicht dat we zo verwerven, is van groot belang om besluiten te kunnen nemen, hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden, goede keuzes te maken en ons bewust te worden van de levende kernvisie van een organisatie. Innerlijk inzicht kan ons helpen in crisissituaties, bij fusies en andere ingrijpende veranderingen.
Prof.Dr. Paul de Blot SJ
Hoogleraar Business Spiritualeit Nyenrode Business University

Het eerste coaching-gesprek
Om tot een gewenste verandering van omstandigheden te komen is het eerst nodig om in-zicht te krijgen in de eigen innerlijke instelling: dat wat je onbewust aanstuurt. Dit heet ook wel bewust-wording. Direct tijdens het eerste, diepgaande gesprek (ca. 2 uur) komen we tot de kern van de zaak. De oorzaak van je vraag, het probleem of de wens in het werk wordt duidelijk. Het levert diep ingrijpend inzicht in het ontstaan van wie je nu bent in je werk, met je zwakke en sterke kanten en je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je krijgt vertrouwen en enthousiasme om dit te vertalen naar actie.

Follow-up: Inspiratie-gesprekken
Het voeren van inspiratie-gesprekken stelt je in staat je inzicht uit het eerste gesprek te gaan koppelen aan het fysieke; je lichaam en dus je gedrag en acties.
The Inner Net begeleidt je in het verbinden; hart, verstand en lichaam. Dan worden (gedrags)veranderingen blijvende veranderingen. Interne veranderingen worden verder en stevig verankerd in het dagelijks werk en leven. Je krijgt persoonlijke op jou afgestemde handvatten, huiswerk en praktische technieken mee.

Individuele gesprekken
Vele mensen uit verschillende regionen binnen het bedrijfsleven, zijn of worden door The Inner Net gecoached.
Na individuele gesprekken is teambuilding mogelijk. Op non-conventionele wijze komen mensen binnen teams weer in contact met zichzelf en daardoor met elkaar en de organisatie. Hierdoor ontstaat er een verbinding met het bedrijf en haar doelstellingen, meer plezier in het werk en dus een grotere motivatie van alle teamleden.

The Inner Net: een betrouwbare sparring-partner, die een spiegel voorhoudt om de eigen (on)mogelijkheden te laten zien en ervaren.
De begeleiding is empatisch, soms confronterend en altijd met een dosis humor.

NIEUW!
Binnenstebuiten
Een bijzondere bedrijfstraining

Klik hier voor meer informatie!

Denise Harisson
Internal Communications, Manager rabobank international

'Ik had een duidelijk wens:  meer zelfvertrouwen krijgen en dit uitstralen in mijn werk. Niet alleen is deze wens vervuld, maar veel meer aspecten in mijn leven zijn hierdoor ook aangeraakt en verbeterd. 
Ik zit lekkerder in mijn vel, voel ik me rustiger, zelfverzekerd en vitaal!'